SCHEDULE FOR THE SCHOOL YEAR 2020-2021

VIEW DAILY SCHEDULE

MONDAY
2:45-3:15 Camille N > in-studio 
3:15-3:30 15 min / set-up
3:30-4:30 Jack L > in-studio
4:30-4:45 15 min / set-up
4:45-5:15 Luke M > in-studio
5:15 15 min / set-up
5:30 Kara G > Facetime
6:00-7:00 Michael M > Skype
TUESDAY
3:00 OPEN
3:30 Logan L > Skype
4:00-5:00 Daniel L > Skype
5:00-5:45 Jeonghoon K > In-studio
5:45 15 min break
6:00 Solomon K > zoom 
6:30 Brandon G. > Zoom

 

WEDNESDAY
1:45-2:15 OPEN > 30 mins
2:15-2:30 15 min > set-up
2:30 Sean K. > in-studio
3:00 Lea S > Facetime > Facetime
3:30 Dylan B > in studio
4:00-4:15 15 min > set-up
4:15 Claire L > Skype
4:45 Tara E > Skype
5:15 Kieran G >  Zoom

 

THURSDAY
3:00 Lea S. > Facetime
3:30 Logan L > Zoom
4:00 Joshua S > in-studio
4:30 Jaryt C > in-studio
5:00-5:15 15 min break
5:15-6:15 Dylan C > in-studio

 

FRIDAY
3:30 Dylan H > Zoom
4:00 OPEN
4:30-5:15 B, Kayla > zoom
5:15-6:00 B, Aiden > zoom

— NO LESSONS ON SATURDAY —

SUNDAY
10:00 Jon G > Zoom
10:30 Dominic C > Skype
11:00 Rutger VanG > Facetime
11:30-12:15 Keira B > Skype
12:15-1:00 45 min – Lunch Break
1:00-2:00 Paige H > Skype or in-studio
2:00-2:15 15 min > set-up
2:15-3:00 Nolan W > Zoom > 45 mins
3:00-3:15 15 min > set-up
3:15-4:00 Gavin R > Zoom or in-studio